d%20Pel021119_0020vk

MET WIE EIGENLIJK?


We hebben het hier steeds over kennismaken. Wellicht goed om alvast aan te geven wie u dan de hand gaat drukken:

Hans Pel, aangenaam. Ik werk sinds 2004 in binnen- en buitenland als consultant of interim manager voor MKB-ondernemingen aan (her)structurering en product- en marktontwikkeling. Het gaat daarbij om gesettelde bedrijven die zoeken naar verhoging van hun bedrijfsresultaat en naar groei, door extra aandacht te geven aan hun werkprocessen, de introductie van nieuwe producten en het betreden van nieuwe markten.

De bedrijven waarvoor ik werk hebben twee dingen gemeen: ze zijn op zoek naar verbetering en staan open voor verandering. Dat is niet toevallig. Ik ben als gedreven ondernemer namelijk kritisch op de ondernemers die ik begeleid. Als ik zelf niet zie dat de opbrengst, in de meest letterlijke zin, de investering op redelijke termijn overstijgt, neem ik uw opdracht niet aan. Het moet immers wel lonen voor u.

Ik heb een technische en bedrijfseconomische achtergrond en ben begonnen als Senior Buyer/Procurement Manager bij een internationaal actieve inkooporganisatie. Aansluitend werkte ik als directeur met P&L-verantwoordelijkheid bij een aantal gerenommeerde bedrijven, waarvan een deel beursgenoteerd. In alle gevallen stond ik opgesteld voor het doorvoeren van veranderingsprocessen na een bedrijfsovername. In één geval betrof het een ingrijpende recovery na een faillissement.

Binnen de handels- en productiebedrijven waar ik actief ben geweest, heb ik mij met alle facetten van de bedrijfsvoering bezig gehouden. Ik ken de bedrijfsprocessen, maar ook de valkuilen en de kansen en deel die expertise sindsdien met ondernemers zoals u.CompanyTuning werkt voor gevestigde bedrijven. Bedrijven die hun processen al georganiseerd hebben, maar die op zoek zijn naar verbetering. We tunen het bedrijf en brengen medewerkers op dezelfde golflengte, maar ook het bedrijf en de markt of de eigenaar en de opvolger. Dat is precisiewerk, wat vraagt om ervaring en haast ambachtelijk vakmanschap. Als van een pianostemmer.

U%20groen%20liggend

CompanyTuning

CompanyTuning
Gevestigd in Brainport Eindhoven
Actief in de Euro - Regio
+31 (0) 6 22 77 17 06
info@companytuning.nl