consultancy hans-pel%204120

MAKEN


Consultants geven vaak advies. Dat is mooi, maar in de praktijk blijkt dat advies te vaak vrijblijvend. Daarom hebt u iemand nodig die medeverantwoordelijkheid durft te nemen voor het resultaat. Een consultant of interimmanager bij wie het niet bij ‘kennis’ blijft, maar die zich ook verantwoordelijk voelt en de verantwoordelijkheid neemt om het te ‘maken’. Een consultant dus, die zoveel verantwoordelijkheid voor zijn advies neemt, dat hij ook bereid is het zelf uit te voeren. Daar mag u bij CompanyTuning op rekenen.

Het maakt dat u van Hans Pel altijd realistische adviezen krijgt. Na analyse en advies volgt immers altijd de uitvoering en vervolgens het resultaat. In de adviesfase komt CompanyTuning met een concreet advies, gekoppeld aan een plan van aanpak. In de uitvoering neemt Hans Pel het bedrijf mee en gaat het om een intensieve samenwerking. Op die manier worden de beoogde veranderingen ook werkelijk onderdeel van uw eigen organisatie.

De dienstverlening van CompanyTuning is breed. Hier spreken we vooral over performance verbetering, maar Hans Pel kan ook bijspringen als het gaat om interim management, klankborden, het opstellen van ondernemings-, marketing- en communicatieplannen of om het ‘fine tunen’ van een bedrijf opdat het klaar is voor bedrijfsopvolging in de familie of voor de verkoop.

U mag bij CompanyTuning rekenen op betrokkenheid, integriteit en een hoge mate van pragmatisme. Zo komt u tot resultaat en geloof ons; dat komt er. Hans Pel weet steeds die stap te maken van een doordacht advies naar een doortimmerde aanpak en gaat voor resultaat. Samen bereikt u een verbetering die blijvend is. We gaan het maken.

‘HET GAAT NIET OM EEN RAPPORT, MAAR OM RENDEMENT'


CompanyTuning werkt voor gevestigde bedrijven. Bedrijven die hun processen al georganiseerd hebben, maar die op zoek zijn naar verbetering. We tunen het bedrijf en brengen medewerkers op dezelfde golflengte, maar ook het bedrijf en de markt of de eigenaar en de opvolger. Dat is precisiewerk, wat vraagt om ervaring en haast ambachtelijk vakmanschap. Als van een pianostemmer.

U%20groen%20liggend

CompanyTuning

CompanyTuning
Gevestigd in Brainport Eindhoven
Actief in de Euro - Regio
+31 (0) 6 22 77 17 06
info@companytuning.nl